Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 50g8.8kcal0.9g0.2g0.3g1g
Chili paprika punainen18g7.2kcal0.4g1.6g0g0g
Maissi jyvät 40g57kcal1.1g10.2g1g1.5g
Fetajuusto, Milbona20g56kcal4g0.1g4.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g60g46kcal3.2g10.5g0.2g2.7g
Kana 60g113kcal12.2g0g7.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g40g12kcal0.8g2.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.4kcal0g0g0.7g0g
Chilikastike, Felix30g30kcal0.6g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g674kcal46.6g63.6g27.8g10.4g
Valittu annoskoko320g337kcal23.3g31.8g13.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna160g169kcal11.7g15.9g7g2.6g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361