Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 501g88kcal9.2g2g2.5g9.5g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Maissi jyvät 397g570kcal11.1g101.5g9.5g14.7g
Fetajuusto, Milbona200g561kcal40.1g1g44.1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g601g456kcal31.8g104.6g2.4g27g
Kana 601g1132kcal121.7g0g72.1g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g401g120kcal8g28g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g64kcal0g0.1g7.2g0g
Chilikastike, Felix301g301kcal6g63.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6741kcal464.2g635.2g276.8g102.6g
Valittu annoskoko3200g3370kcal232.1g317.6g138.4g51.3g
Annoskoko puolitettuna1600g1685kcal116.1g158.8g69.2g25.7g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361