Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 100g18kcal1.8g0.4g0.5g1.9g
Chili paprika punainen36g14kcal0.7g3.2g0g0g
Maissi jyvät 79g114kcal2.2g20.3g1.9g2.9g
Fetajuusto, Milbona40g112kcal8g0.2g8.8g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g120g91kcal6.4g20.9g0.5g5.4g
Kana 120g226kcal24.3g0g14.4g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g80g24kcal1.6g5.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.4g13kcal0g0g1.4g0g
Chilikastike, Felix60g60kcal1.2g12.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1348kcal92.6g126.8g55.2g20.4g
Valittu annoskoko640g674kcal46.3g63.4g27.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna320g337kcal23.2g31.7g13.8g5.1g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361