Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 125g22kcal2.3g0.5g0.6g2.4g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Maissi jyvät 99g142kcal2.8g25.3g2.4g3.7g
Fetajuusto, Milbona50g140kcal10g0.2g11g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g150g114kcal7.9g26.1g0.6g6.7g
Kana 150g283kcal30.4g0g18g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g100g30kcal2g7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3g16kcal0g0g1.8g0g
Chilikastike, Felix75g75kcal1.5g15.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g1682kcal115.8g158.2g69g25.6g
Valittu annoskoko799g841kcal57.9g79.1g34.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna399g421kcal29g39.6g17.3g6.4g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361