Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 150g26kcal2.7g0.6g0.8g2.9g
Chili paprika punainen54g22kcal1.1g4.9g0g0g
Maissi jyvät 119g171kcal3.3g30.5g2.9g4.4g
Fetajuusto, Milbona60g168kcal12g0.3g13.2g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g180g137kcal9.6g31.4g0.7g8.1g
Kana 180g340kcal36.5g0g21.6g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g120g36kcal2.4g8.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.6g19kcal0g0g2.2g0g
Chilikastike, Felix90g90kcal1.8g18.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2022kcal139.2g190.6g83.2g30.8g
Valittu annoskoko960g1011kcal69.6g95.3g41.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna480g506kcal34.8g47.7g20.8g7.7g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361