Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3083g863kcal18.5g183.4g6.2g77.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4316g2589kcal64.7g561g4.3g38.8g
Paistijauheliha 10%2466g4192kcal493.2g0g246.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi136g380kcal12.2g9.5g31.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16049kcal1177.2g1507.8g576.6g232g
Valittu annoskoko10000g8025kcal588.6g753.9g288.3g116g
Annoskoko puolitettuna5000g4012kcal294.3g377g144.2g58g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631