Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6488g5206kcal382g489.2g187g75.2g
Valittu annoskoko3244g2603kcal191g244.6g93.5g37.6g
Annoskoko puolitettuna1622g1302kcal95.5g122.3g46.8g18.8g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631