Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3000g840kcal18g178.5g6g75g
Peruna, keskikokoinen 60g4200g2520kcal63g546g4.2g37.8g
Paistijauheliha 10%2400g4080kcal480g0g240g0g
Lihaliemikuutio Maggi132g370kcal11.9g9.2g30.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19464g15619kcal1145.8g1467.4g561.2g225.8g
Valittu annoskoko9732g7810kcal572.9g733.7g280.6g112.9g
Annoskoko puolitettuna4866g3905kcal286.5g366.9g140.3g56.5g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631