Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 50g180kcal9g22.8g3.9g8.8g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0.1g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 15g50kcal1.5g8.7g0.5g1.7g
Ruispuurohiutale50g160kcal5g32.5g1g7g
Vehnäjauho, sunnuntai163g569kcal19.5g115.4g3.4g4.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1365kcal114g0g102g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g70g16kcal1.2g2.2g0.3g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto200g660kcal54g0g48g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g6384kcal417.6g407.4g337.2g57.8g
Valittu annoskoko2940g3192kcal208.8g203.7g168.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1470g1596kcal104.4g101.9g84.3g14.5g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670