Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g25g5.7kcal0.8g0.2g0.1g1.5g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g31g124kcal6.9g0g10.3g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g488kcal33.2g3.6g36.8g3.4g
Valittu annoskoko162g244kcal16.6g1.8g18.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna81g122kcal8.3g0.9g9.2g0.9g
Arvot/100g100g150kcal10.2g1.1g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705