Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g33g7.7kcal1.1g0.3g0.2g2g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g125kcal11g0.3g9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g42g165kcal9.2g0g13.7g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g650kcal44.6g4.8g49g4.4g
Valittu annoskoko216g325kcal22.3g2.4g24.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna108g163kcal11.2g1.2g12.3g1.1g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705