Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g42g10kcal1.3g0.4g0.2g2.5g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 125g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g52g207kcal11.4g0g17.2g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g812kcal55.2g6g61.4g5.6g
Valittu annoskoko270g406kcal27.6g3g30.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g203kcal13.8g1.5g15.4g1.4g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705