Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g50g12kcal1.6g0.5g0.2g3g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g62g248kcal13.7g0g20.6g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g975kcal66.4g7.4g73.4g6.6g
Valittu annoskoko324g487kcal33.2g3.7g36.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna162g244kcal16.6g1.9g18.4g1.7g
Arvot/100g100g150kcal10.2g1.1g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705