Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g83g19kcal2.7g0.8g0.4g5g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 250g313kcal27.5g0.6g22.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2.1g3.1g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g104g413kcal22.9g0g34.3g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1624kcal111.4g12.2g122.8g11.2g
Valittu annoskoko540g812kcal55.7g6.1g61.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna270g406kcal27.9g3.1g30.7g2.8g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705