Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g100g23kcal3.2g1g0.5g6g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g376kcal32.9g0.8g27g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g125g496kcal27.5g0g41.2g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1950kcal133.4g14.8g147.4g13.4g
Valittu annoskoko648g975kcal66.7g7.4g73.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna324g487kcal33.4g3.7g36.9g3.4g
Arvot/100g100g151kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705