Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g117g27kcal3.7g1.2g0.6g7g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 350g439kcal38.4g0.9g31.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen87g29kcal2.9g4.3g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g146g578kcal32g0g48.1g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2274kcal155.4g17.2g172g15.6g
Valittu annoskoko756g1137kcal77.7g8.6g86g7.8g
Annoskoko puolitettuna378g569kcal38.9g4.3g43g3.9g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705