Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g13g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.7g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g16g62kcal3.4g0g5.2g0g
Voi 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g244kcal16.6g1.8g18.6g1.6g
Valittu annoskoko81g122kcal8.3g0.9g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g61kcal4.2g0.5g4.7g0.4g
Arvot/100g100g150kcal10.2g1.1g11.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705