Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali850g179kcal10.2g28.9g1.7g17.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g30g6.9kcal0.2g1g0.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön20g140kcal0.4g0.9g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g30g247kcal0g0g27.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4262g3313kcal255.8g82.4g191.8g43g
Valittu annoskoko2131g1656kcal127.9g41.2g95.9g21.5g
Annoskoko puolitettuna1066g828kcal64g20.6g48g10.8g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737