Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen kanapata

1 paprika
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
5 tomaattia
3 broilerin koipireisipalaa
6 dl (tai tarpeen mukaan) kanalientä

Pilko sipulit, paprika ja tomaatit, joista on kanta poistettu.

Tomaatit kannattaa jättää suurehkoiksi lohkoiksi.

Pilko koipireisipalat kahteen osaan nivelen kohdalta.

Poista nahka ja pyörittele palat vehnäjauhoissa.

Jos käytät marinoimatonta kanaa, mausta palat ennen jauhottamista makusi mukaan.

Kuullota sipulit ja paprika pannulla öljyssä ja laita pataan.

Ruskista sitten kananpalat ja lado ne pataan sipulien ja paprikan sekaan.

Laita pilkotut tomaatit pataan muiden ainesten joukkoon.

Mausta pippurilla ja vaikka yrteillä, esim timjamilla tai basilikalla.

Huuhdo paistinpannu kanaliemellä saadaksesi kaikki maut talteen ja kaada se sitten pataan.

Kanalientä kannattaa käyttää sen verran, että kananpalat peittyvät.

Paista 175-asteisessa uunissa 1-1,5 tuntia.

Tarjoa riisin tai esim perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Ainuli77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen143g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tomaatti 580g132kcal3.2g20g1.7g8.1g
Broilerin koipireisi, nahaton, pelkkä liha750g900kcal120g0g28.1g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g25g15kcal0.6g2.1g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g2360kcal257.2g94g67g26g
Valittu annoskoko2178g1180kcal128.6g47g33.5g13g
Annoskoko puolitettuna1089g590kcal64.3g23.5g16.8g6.5g
Arvot/100g100g54kcal5.9g2.2g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244821