Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 595g2155kcal48.4g470.1g3.3g10.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen600g780kcal102g12g49.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Vesi1300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5810g6274kcal305.6g1011.8g126.6g41.4g
Valittu annoskoko2905g3137kcal152.8g505.9g63.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna1453g1569kcal76.4g253g31.7g10.4g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081