Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 245g86kcal11.3g4.8g0.7g6.1g
Pekoni, paistettu 85g438kcal14g0g43.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g250g275kcal5.8g7.8g25g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g130g338kcal35.1g0g22.1g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g3644kcal239g31.4g284.4g15.6g
Valittu annoskoko1040g1822kcal119.5g15.7g142.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna520g911kcal59.8g7.9g71.1g3.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390