Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g40g100kcal0g24.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g595kcal15g110.6g9.4g1.4g
Valittu annoskoko120g297kcal7.5g55.3g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g149kcal3.8g27.7g2.4g0.4g
Arvot/100g100g248kcal6.3g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513