Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g400g1000kcal0g248g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g5974kcal149.8g1111.2g94.8g13.6g
Valittu annoskoko1205g2987kcal74.9g555.6g47.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna603g1493kcal37.5g277.8g23.7g3.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513