Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g60g149kcal0g37g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g892kcal22.4g166g14g2g
Valittu annoskoko180g446kcal11.2g83g7g1g
Annoskoko puolitettuna90g223kcal5.6g41.5g3.5g0.5g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513