Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal4g27.2g0.5g1.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g80g199kcal0g49.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1190kcal30g221.4g19g2.8g
Valittu annoskoko240g595kcal15g110.7g9.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna120g298kcal7.5g55.4g4.8g0.7g
Arvot/100g100g248kcal6.3g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513