Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g100g250kcal0g62g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1493kcal37.4g277.8g23.8g3.4g
Valittu annoskoko301g747kcal18.7g138.9g11.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna151g373kcal9.4g69.5g6g0.9g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513