Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g120g299kcal0g74.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1785kcal44.6g332g28.4g4g
Valittu annoskoko360g892kcal22.3g166g14.2g2g
Annoskoko puolitettuna180g446kcal11.2g83g7.1g1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513