Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g18g0g
Sokeri 68g275kcal0g67.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g267kcal7.9g54.4g0.9g2.7g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g159g398kcal0g98.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2379kcal59.6g442.8g37.8g5.4g
Valittu annoskoko480g1190kcal29.8g221.4g18.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna240g595kcal14.9g110.7g9.5g1.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513