Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.6g0.6g20.2g0g
Sokeri 76g309kcal0g76.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.2g1g3.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g179g448kcal0g111.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2677kcal67g498g42.4g6.2g
Valittu annoskoko540g1338kcal33.5g249g21.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna270g669kcal16.8g124.5g10.6g1.6g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513