Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g150g590kcal121.5g10.5g6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 55g173kcal5.8g32.7g1.2g3g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g50g285kcal11.4g9.8g24.8g3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g105kcal9.4g2.3g6.5g9.9g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g239kcal0g0g27g0g
Hiiva, 50g20g12kcal2.6g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g3120kcal329g111.6g153.8g31.8g
Valittu annoskoko651g1560kcal164.5g55.8g76.9g15.9g
Annoskoko puolitettuna326g780kcal82.3g27.9g38.5g8g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533