Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g228g771kcal19.8g161.7g2.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)200g276kcal15g10.6g20g0g
Appelsiinimehu, 2 dl45g20kcal0.1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g7536kcal155.2g717.6g449g0.2g
Valittu annoskoko1078g3768kcal77.6g358.8g224.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna539g1884kcal38.8g179.4g112.3g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576