Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka249g307kcal7.5g64.8g2g8.5g
Papu iso valkoinen, keitetty201g584kcal44.3g90.6g3.2g0g
Ohrasuurimo 223g719kcal18.4g140.9g4.5g17g
Soijarouhe, tumma, 30g263g848kcal131.2g78.7g1.3g14.4g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Paprika, punainen105g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.2kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g39g9kcal0.2g1.3g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.6g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g5608kcal414.8g802.6g73g90.4g
Valittu annoskoko1302g2804kcal207.4g401.3g36.5g45.2g
Annoskoko puolitettuna651g1402kcal103.7g200.7g18.3g22.6g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794