Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka36g44kcal1.1g9.3g0.3g1.2g
Papu iso valkoinen, keitetty29g83kcal6.3g12.9g0.5g0g
Ohrasuurimo 32g103kcal2.6g20.1g0.6g2.4g
Soijarouhe, tumma, 30g38g121kcal18.7g11.2g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g5.6g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g801kcal59g114.6g10.6g13g
Valittu annoskoko186g401kcal29.5g57.3g5.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna93g200kcal14.8g28.7g2.7g3.3g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794