Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka53g66kcal1.6g13.9g0.4g1.8g
Papu iso valkoinen, keitetty43g125kcal9.5g19.4g0.7g0g
Ohrasuurimo 48g154kcal3.9g30.2g1g3.6g
Soijarouhe, tumma, 30g56g182kcal28.1g16.9g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g8.4g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1202kcal88.8g172.2g15.6g19.4g
Valittu annoskoko279g601kcal44.4g86.1g7.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna140g301kcal22.2g43.1g3.9g4.9g
Arvot/100g100g216kcal15.9g30.9g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794