Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka89g110kcal2.7g23.2g0.7g3g
Papu iso valkoinen, keitetty72g208kcal15.8g32.3g1.2g0g
Ohrasuurimo 80g257kcal6.6g50.3g1.6g6.1g
Soijarouhe, tumma, 30g94g303kcal46.9g28.1g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6.3g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g14g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g2002kcal148.2g286.6g26.2g32.4g
Valittu annoskoko465g1001kcal74.1g143.3g13.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna233g501kcal37.1g71.7g6.6g8.1g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794