Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka107g132kcal3.2g27.8g0.9g3.6g
Papu iso valkoinen, keitetty86g250kcal19g38.8g1.4g0g
Ohrasuurimo 96g308kcal7.9g60.4g1.9g7.3g
Soijarouhe, tumma, 30g113g363kcal56.2g33.7g0.6g6.2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7.5g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g17g3.9kcal0.1g0.5g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2403kcal177.8g344g31.6g38.8g
Valittu annoskoko558g1202kcal88.9g172g15.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna279g601kcal44.5g86g7.9g9.7g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794