Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka160g197kcal4.8g41.7g1.3g5.5g
Papu iso valkoinen, keitetty129g375kcal28.5g58.2g2.1g0g
Ohrasuurimo 143g462kcal11.8g90.6g2.9g10.9g
Soijarouhe, tumma, 30g169g545kcal84.4g50.6g0.8g9.3g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika, punainen68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g11g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g25g5.8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g3605kcal266.8g516g47g58.2g
Valittu annoskoko837g1802kcal133.4g258g23.5g29.1g
Annoskoko puolitettuna419g901kcal66.7g129g11.8g14.6g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794