Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka18g22kcal0.5g4.6g0.1g0.6g
Papu iso valkoinen, keitetty14g42kcal3.2g6.5g0.2g0g
Ohrasuurimo 16g51kcal1.3g10.1g0.3g1.2g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g400kcal29.6g57.4g4.8g6.2g
Valittu annoskoko93g200kcal14.8g28.7g2.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna47g100kcal7.4g14.4g1.2g1.6g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.9g2.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794