Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 666g556kcal8.5g28.5g42.4g14.7g
Jauheliha, sika-nauta 266g590kcal46.6g0g45.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2192g2831kcal129.2g68.2g221.6g32g
Valittu annoskoko1096g1416kcal64.6g34.1g110.8g16g
Annoskoko puolitettuna548g708kcal32.3g17.1g55.4g8g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064