Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 832g695kcal10.6g35.6g53g18.4g
Jauheliha, sika-nauta 333g737kcal58.3g0g56.6g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.3g8.7kcal0.7g1.4g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g3539kcal161.8g85g277.4g40.2g
Valittu annoskoko1370g1770kcal80.9g42.5g138.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna685g885kcal40.5g21.3g69.4g10.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064