Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 999g834kcal12.7g42.7g63.6g22.1g
Jauheliha, sika-nauta 400g885kcal69.9g0g67.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g4247kcal193.6g102g332.8g48.4g
Valittu annoskoko1644g2123kcal96.8g51g166.4g24.2g
Annoskoko puolitettuna822g1062kcal48.4g25.5g83.2g12.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064