Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1165g973kcal14.8g49.9g74.2g25.8g
Jauheliha, sika-nauta 466g1032kcal81.6g0g79.2g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g4954kcal225.8g119g388g56.4g
Valittu annoskoko1918g2477kcal112.9g59.5g194g28.2g
Annoskoko puolitettuna959g1239kcal56.5g29.8g97g14.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064