Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1332g1112kcal16.9g57g84.8g29.4g
Jauheliha, sika-nauta 533g1180kcal93.2g0g90.6g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)133g168kcal14.6g0.4g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.7g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g5662kcal258g136.2g443.8g64.4g
Valittu annoskoko2192g2831kcal129g68.1g221.9g32.2g
Annoskoko puolitettuna1096g1416kcal64.5g34.1g111g16.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064