Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1498g1251kcal19g64.1g95.4g33.1g
Jauheliha, sika-nauta 599g1327kcal104.9g0g101.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g6370kcal290.4g152.8g499.2g72.4g
Valittu annoskoko2466g3185kcal145.2g76.4g249.6g36.2g
Annoskoko puolitettuna1233g1593kcal72.6g38.2g124.8g18.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064