Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 167g139kcal2.1g7.1g10.6g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 67g147kcal11.7g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g708kcal32.2g16.8g55.2g8g
Valittu annoskoko274g354kcal16.1g8.4g27.6g4g
Annoskoko puolitettuna137g177kcal8.1g4.2g13.8g2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064