Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 1665g1391kcal21.1g71.2g106g36.8g
Jauheliha, sika-nauta 666g1475kcal116.5g0g113.2g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.3g0g
Kasvisliemikuutio 18g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g7078kcal322.6g170.2g554.4g80.4g
Valittu annoskoko2740g3539kcal161.3g85.1g277.2g40.2g
Annoskoko puolitettuna1370g1770kcal80.7g42.6g138.6g20.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064