Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 333g278kcal4.2g14.2g21.2g7.4g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g1416kcal64.4g33.8g111g16.4g
Valittu annoskoko548g708kcal32.2g16.9g55.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna274g354kcal16.1g8.5g27.8g4.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064