Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl63g563kcal0g0g62.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Leseseos (3 viljan)50g128kcal8.3g17g3g15g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.8g32kcal0.3g7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g3530kcal69.6g443g158.6g54.8g
Valittu annoskoko1040g1765kcal34.8g221.5g79.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna520g882kcal17.4g110.8g39.7g13.7g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109