Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl73g655kcal0g0g72.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g582g198kcal1.2g41.3g1.7g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Maito, Kevyt175g80kcal5.6g8.4g2.6g0g
Leseseos (3 viljan)58g149kcal9.7g19.8g3.6g17.5g
Sokeri 25g100kcal0g24.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g37kcal0.4g8.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g4110kcal81.4g516g184.6g64g
Valittu annoskoko1211g2055kcal40.7g258g92.3g32g
Annoskoko puolitettuna606g1027kcal20.4g129g46.2g16g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109