Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl83g749kcal0g0g83.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g665g226kcal1.3g47.2g2g12g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Leseseos (3 viljan)67g170kcal11g22.6g4.1g20g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g42kcal0.4g9.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2768g4697kcal92.6g589.6g211.2g73g
Valittu annoskoko1384g2349kcal46.3g294.8g105.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna692g1174kcal23.2g147.4g52.8g18.3g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109